Google cykladanmark.se

Varberg

Varberg når du efter cirka 60 km eller 2 timmar. Är det varmt kan det vara en god idé att fylla på vatten här. Här har du 47 olika caféer och restauranger att välja på för en fika om det skulle behövas. Skulle du komma sent eller vill spara pengarna kan du även campa gratis nere vid kallbadhuset. Lite mer spartant men kan gå. Se mer här>>>

Strax innan Varberg bör du undvika Ginstleden. Det vill säga där du ser skylten för Varbergs kommun bör du fortsätta på väg 845 och inte svänga till höger på Ginstleden. Här har du nämligen 8 till 10 kilometer grusväg.

cykelhandlare varberg
I Varberg letade och hittade jag en cykelhandlare då jag tyckte bakdäcket kunde behöva lite mera tryck. Problemet var bara att han hade ingen riktig pump. Så jag fick vänta med luft i bakdäcket till Falkenberg som var nästa stopp>>>.

Strax efter Varberg ser jag man håller på att sätta fler vägskyltar för Ginstleden och jag möter även Johan och Erzi som nu cyklat runt Skandinavien i 5 månader. Läs mer här>>>

sarohus conference och hotellApelviken Lagenhetshotell
Här har du faktiskt hela lägenheter du kan hyra för en helg eller veckor. Du har tillgång till ett fullt utrustat kök med kylskåp och diskmaskin. I lägenheterna finns även altan och fritt internet. Dela en bekväm lägenhet med 6 av dina vänner eller familj och betala endast 325:- per natt. På området finns även restaurang och bastu. Till boendet hör fri parkeriung om du behöver ha med dig följebilen.

Du kan även komma undan ännu billigare med compactlägenheterna. De är endast på 20 kvm, har likväl fullt utrustat kök, rymmer 4 personer och kostar endast 650:- per dygn

sarohus conference och hotellHermanslyckes Bed&Breakfast
Mitt emellan Varberg och Falkenberg hittar du ett annat slags lägenhetshotell där du har fullt utrustat kök, bad, allrum och sovrum. Här kan du köra vinprovning, ta dig till GK:s i Ullared medelst cykel eller buss, bada i vedeldad tunna, grilla, spela fot/brännboll i trädgården eller spela golf på någon av golfbanorna i närheten.

Här kan du bo från 270:- per natt. Det går även att hyra ett helt hus från 1300:- per natt.

 

sarohus conference och hotellVilla Martini Bed & Breakfast, Frillesås
Ett härligt hus vid havet i Frillesås. Strax utanför går cykelvägen ner till Varberg.

Här finns fyra trivsamma rum och ett allrum med TV på övervåningen. På övervåningen finns två dubbelrum med badrum i varje och på nedervåningen två rum med gemensamt badrum. Till frukost serveras en väl tilltagen meny med nybakat bröd, hemlagad marmelad, nyslungad honung, kaffe plus en massa annat gott. Kan ge en god start om du skall fortsätta ner till Köpenhamn på morgonen. Ett enkelrum kostar 690 kronor med frukostbuffé. För ett dubbelrum betalar du endast 890:-.


Cykelklubbar i Varberg
ckwano
Varbergs mountainbike
Har du tips på flera? Skicka gärna tips på kontakt

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>