Google cykladanmark.se

Hotell i Kungsbacka

Lägger här ut förslag på billigare prisvärda hotell i Kungsbacka. Du kan leta fler hotell genom att klicka här>>>

Hotell Gottskär

Hotell i Kungsbacka


hotell gottskär är ännu ett mysigt hotell nära kungsbacka fjorden
Hotell Gottskär ligger ett par hundra meter från vattnet. Du har allt du behöver på hotellet som bar, restaurang, café men du har även en livsmedelsaffär, souvenirbutik, bageri och en massa annat strax bredvid. Till Göteborg är det sedan endast 4 mil.

Onsala Herrgård

Hotell i Kungsbacka


ljuvligt hotell kungsbackafjorden
Onsala Herrgård ligger bara 7 kilometer från Kungsbacka centrum ut på Onsala-halvön. Här har du nära till havet i form av Kungsbackafjorden. Från stranden ser du Tjolöholms slott på andra sidan och du har nära till Gottskär med småbåtshamn och ett café där du kan få en berömd hallontårta som, till och med, Imgemar Johansson tyckte om.

Hotell Halland Best Western Kungsbacka

Hotell i Kungsbacka


central hotel in gothenburg sweden
Ett mysigt hotell i centrum av Kungsbacka med närhet till Pendeln med vilken du tar dig till centrum av Göteborg på bara 20 minuter. Du har även nära till resten av Halland med Öresundståget. På 40 minuter är du i Varberg och på drygt två timmar i Malmö. Här bor du lyxigt med kabel tv, barer, restauranger, dusch, konferensrum, trådlöst internet och allt du kan tänkas behöva. Du har nära till havet, golf, marknader och shopping.

Hotell är en mycket mer bekväm och sundare väg att tillbringa dina sovtimmar i närheten av Köpenhamn då vandrahemmet inte erbjuder ett helt rum. Du ser en beskrivning på några vandrarhem i Köpenhamn här>>>

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>