Google cykladanmark.se

Hotell i Hobro

Lägger här ut förslag på billigare prisvärda hotell i Hobro. Du kan leta fler hotell över hela Danmark genom att klicka på "Boka ett rum" nedanför.

Hotel Amerika Hobro

Hotell i Hobro


central hotel in Hobro Denmark
Om du letar efter ett elegant hotell i Danmark leta inte längre än till 4-stjärniga Hotel Amerika. Perfekt för en övernattning eller längre vistelser har detta lyxiga Hobro boende allt du behöver för en avkopplande semester i Danmark med gourmetmat, förstklassiga gästrum och exceptionella faciliteter för sociala evenemang eller festligheter. Med ett perfekt läge för en golf semester i Danmark ger 4-stjärniga Hotel Amerika sina gäster alla bekvämligheter som de behöver för att njuta en oförglömlig vistelse i Hobro, omgiven av en spektakulär, frodig inställning av hisnande skönhet. Volstrup och Mariagerfjord Golfclub är bara några minuter från hotellet. Utmärkt motionsspår och vandringsleder håller gästerna i toppform. En romantisk relaxavdelning med bastu finns också. Vänner, kollegor och familj som vistas tillsammans kommer att kunna göra sig hemmastadda och kostnadsfri tillgång till trådlöst Internet ger ytterligare bekvämlighet.

Rold Gammel Kro Hotel

Hotell i Hobro


central hotel in gothenburg sweden
Med sitt centrala läge ligger Rold Gl. Kro Hotel inom räckhåll för de flesta turistattraktioner och affärer i Rold. Alla hotellets rum har alla bekvämligheter på ett hotell i sin klass som passar gäster "största bekvämligheter. Varje rum är smakfullt inredda med rum för ickerökare, reception, hårtork, strykbräda, TV, dusch, separat dusch och badkar. Faciliteter som erbjuds på detta boende inkluderar butiker, möteslokaler, restaurang, business center och tillåtet för husdjur. Fritids-och idrottsanläggningar som finns på hotellets egendom består trädgård. Detta hotell karaktäriseras i en kombination av modern komfort och traditionell del av Rold, vilket gör det till en särskild bostad. För att boka ett rum lätt på Rold Gl. Kro Hotel, skicka in dina resedatum och fortsätta med vårt säkra formulär online.

Hotell är en mycket mer bekväm och sundare väg att tillbringa dina sovtimmar i närheten av Köpenhamn då vandrahemmet inte erbjuder ett helt rum. Du ser en beskrivning på några vandrahem i Köpenhamn här>>>

Cykelklubbar mellersta Jylland

 

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>