Google cykladanmark.se

shimano cykelskor
Jag provade både Sidi, Diadora, Newline och Shimanobikebuster i Ålborg. Detta är ett par Shimano SH-M076 MTB Sko Svart/Silver. Shimanos cykelskor är för dig som har lite bredare fötter. Tänk på att storlekarna är en aning mindre så du kan behöva en storlek extra. Det vill säga har du storlek 42 i vanliga skor bör du ta storlek 43. Shimanos cykelskor handlar du här>>>

Det som fick mig att ta dessa skorna var nog fästet jag hade i hälen och att de var väldigt bekväma att gå i. Tycker även att de kändes helt o.k på NordJylland runt dagen efter.

undersidan ar gjort for att ga i
Undersidan på dessa cykelskorna har sula runt klossen så de är bekväma att gå i. Upptäckte dock att dessa klossarna, H54, inte är avsedda för att cykla med bra drag i rörelsen uppåt i bakre pedalen. Det vill säga, de lossnar ganska enkelt lodrätt uppåt. Skall byta dessa klossar till H51 istället.

gamla newline cykelskor
Dessa cykelskorna har nu gjort sitt och förpassas härmed till soporna. Dessa newline har annars hållt bra men under senaste året har ett fäste till fixeringsskruv under högra sulan lossat, fodret börjat rasa ut och allt detta gör du får ont i fötterna, anklar och leder.

Efter vårt Nordjylland runt cyklar jag 67 kilometer till Frederikshavn på söndagen för att ta stena färjan hem.