Google cykladanmark.se

bikebuster i Svendstrup är en liten butik med massor av cykeldelar. Du hittar Svendstrup strax söder om Ålborgs stad
Bikebuster hittade du på Godthåbsvej 5 i Svendstrup. Svendstrup är en liten förort till Aalborg och du cyklar förbi denna förort om du kommer på väg 180 från Aarhus. Till vänster ligger en busshållplats som heter just Godthåbsvej. Vid denna busshållplats ligger även lokalstation för tåget. Det som gjorde mig förvånad var storleken på denna butik. När man tittar på bikebuster.dk via internet rymmer denna ju massor av varor. Aalborg bikezone tog över nu i höstas efter att bikebuster kursade i Oktober förra året. Konkurrensen är hård och de säger de inte har råd att driva fysiska butiker längre. En annan ägare tog över och butiken i Svenstrup drivs nu av Aalborg bikezone vilka en gång togs över av bikebuster. Dessa säljer inte så mycket på nätet utan vill hellre att du tittar förbi butiken. Godthåbsvej hittar du här med google maps>>>

Janni Nielsen arbetar pa Bikebuster i Svendstrup
Inne i butiken tar en vacker, trevlig tjej vid namn Janni Nielsen emot mig och berättar att butikerna samt webshopen lever två olika liv. De är alltså ekonomiskt oberoende av varandra. bikebuster.dk ger bra PR men butikerna arbetar annorlunda. Fördelen för mig var ju att jag kunde prova ut ett par skor direkt i butiken. Jag fastnade till slut för ett par shimano>>>.

Janni Nielsen berättar att hon har cyklat mycket och även försökt lite i Danmarks landslag på cykel. Du hittar mycket om henne på Hammels cykelklubbs hemsida>>> som är hennes klubb. Janni berättar att hon nu slutat tävla och cyklar bara för att hålla sig igång.

cykelklubbar Nordjylland

kontakt

billiga varma traningsklader