När någon frågar mig om deras första racercykel brukar jag föreslå shimano 105 utrustning. Det finns även andra märken som brukar dyka upp just nu men jag vet, sedan gammalt, att en cykel med shimano 105 och uppåt brukar hålla. I denna gruppen säger jag att 105 håller, ultegra är något bättre och Dur ace den absolut bästa. När du börjar cykla klarar du dig långt med 105 om du bara sköter grejerna ordentligt.

bra nybörjarcykel för dig som vill prova
Crescent Deca Sport 2017
10495:-
Fullt tillräcklig cykel för dig som vill prova. Här sitter Shimano 105 2x10 växelpaket, en aluminiumram, hjul från tec, en framgaffel i kolfiber som dämpar stötarna, vikt 9,8 kg. Finns även i dammodell.

något snabbare cykel med shimano ultegra
Bianchi Intenso Ultegra 2018
24995:-
Något lättare cykel med avancerad Shimano ultegra(mekaninsk) växel och utrustning. En cykel för dig som även vill prova att tävla.Cykeln finns i storlekar från dig som är 153 till 189 cm lång.

den snabbaste cykeln
Crescent Exa Pro 2017
Detta är cykeln för dig som vill ha det bästa. Vikten för denna cykel är 6,9 kg vilket är ett gränsfall för hur lätt cykeln får vara på tävlingar. Mycket beroende på materialet här. Det mesta är kolfiber som ram och framgaffel. Vevar och mycket annat är gjort i aluminium. Skall du ha något bättre får du använda Dur ace Di 2 som är en elktroniskt styrd växel.

billiga cykelklader
Allt i cykelkläder

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>