Google cykladanmark.se

Racercykel

När någon frågar mig om deras första racercykel brukar jag föreslå shimano 105 utrustning. Det finns även andra märken som brukar dyka upp just nu men jag vet, sedan gammalt, att en cykel med shimano 105 och uppåt brukar hålla. I denna gruppen säger jag att 105 håller, ultegra är något bättre och Dur ace den absolut bästa. När du börjar cykla klarar du dig långt med 105 om du bara sköter grejerna ordentligt.

shimano 105, aluminiumram
CANNONDALE CAAD OPTIMO 1 14.990 KR

Med 22 växlar, shimanos 105 växelreglage, Shimano BSA Sealed som vevlager och en All-New SmartForm C2 Alloy kommer du långt. Perfekt nybörjarcykel.

prisvärd racercykel för tjejer
CANNONDALE SUPERSIX EVO CARBON DISC ULTEGRA WOMENS 31990:-
Ballistec Carbon kolfiberram med Shimano Ultegra växlar gör denna cykel till något av det lättaste du kan hitta. Ramen är också gjord extra strömlinjeformad för att minska luftmotstånd med hela 20 %. Något för dig som vill sätta rekord. Priset är klart godkänt för en cykel med denna utrustning.

vill du prova tempo cykling? Här är cykeln för dig
TREK SPEED CONCEPT 2020
. Tycker du det ser spännande ut med tempocykling? Då är detta cykeln för dig. Kolfiber ram, Shimano Ultegra med 22 växlar, växelreglage fram för fingrarna och en extremt strömlinjeformad ram. Kom ihåg denna cykel tillåts inte till "vanlig" klungkörning eller motionslopp som vättern rundan och liknande. Använd endast till tempo. Prisvärd tempocykel för nybörjaren i vilket fall.

Du hittar fler cyklar här>>>


Efter några hundra mil kan du behöva byta kassett där bak

Samt kedja

Däck och slang är andra delar du behöver byta efter några hundra mil.

slang till racercykel
CONTINENTAL SLANG RACE 28" 80 kronor.

dack continental
CONTINENTAL GRAND PRIX 5000 590 kronor

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>