Google cykladanmark.se

Julklapp till cyklisten

vindtät jacka för cykeln
Cykeljacka NewlineBike Windbreaker

Bra vindjacka när det blir lite kyligare.

columbus navigare med shimano ultegra
Casall Mag One 7999:-
När kylan, blåsten och vätan kommer utomhus lockar det inte att ge sig ut på hala vintervägar. Då kan en motionscykel vara lösningen. Denna motionscykel är utrustad med flera styren vilket gör att du har många möjligheter för att variera sittställningen. På svänghjulet har du dubbla magneter vilket gör att cykelåkningen blir jämn och tyst. På styret sitter en display som visar distans, hastighet, tid och kaloriförbrukning. Cykeln är kompatibel med casalls pulsbälte men du har många bra alternativ med Polars pulsklockor. Se mer här>>>

craft L3 jacket
Ellar varför inte en kombinerad klocka samt pulsmeter? 999:-

Med denna klcoka har du koll på både puls, tid och kondition om du promenerar eller cyklar till jobbet. Går även alldeles utmärkt att använda på andra ställen som motionscykel eller gymmet. Med klockan följer ett pulsbälte som överför information från ditt hjärta till pulsmetern på klockan. På klockan kan du ställa in en massa saker som max/min puls, minsta puls för mätning och du har även en loggbok som visar hur mycket du har förbättrat konditionen över tiden.
mckinley impact 28, ryggsäck som fungerar att cykla med
Eller ett duktigt superunderställ till vintern? 299:-

Om nu den tilltänkte julklapps mottagaren envisas med att träna utomhus behöver du köpa ett duktigt superunderställ. Crafts superunderställ brukar vara väldigt bra på att hålla värmen innanför västen och vätan/kylan utanför. En uppskattad julklapp. Skulle även gå att kombinera med ett par varma handskar.


cykelbelysning du laddar med usb
KRYPTONITE STREET F-300/AVENUE R-30 680:-
laddar du med USB:n på datorn eller mobilladdaren. Klarar upp till 24 timmar på en laddning. Du har en röd, grön och gul batteriindikator som visar när det är dags att sätta den på laddning igen. Du får med ett stabilt fäste för styret.

Andra tips kan vara en ny, snabb, cykeltröja, cykelhjälm, handskar, cykelpump, gps eller ryggsäck.

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>