Google cykladanmark.se

Hjälm

Det finns en lag på cykelhjälm från 2005 som säger att du som är under 15 år skall bära hjälm vid cykling. Även på inhägnat område. Likadant om du skjutsas på cykel. Du kan läsa mer om vad som gäller ute på transportstyrelsen.se . Att tänka på är även att hjälmen behöver bytas efter några år. Har du slagit i hjälmen skall du också byta den då materialet i hjälmen får små sprickor ganska snart. Detta gör den ömtålig och skyddar därför inte fullt om du skulle ramla.

snabb cykelhjälm
Abus - Viantor - Svart
799:-
En mycket välventilerad hjälm för de flesta cykelsporter. Detta är hjälmen du använder under varma sommardagar. Får bra omdömen från de flesta användare.

varmande skooverdrag
Giro Trinity Helmet
305:-
Hjälm gjord av polycarbonate. Något tyngre än racerhjälmarna men det märker du inte av efter att du börjat cykla. Vikten på denna är 298 gram. På insidan har du ett bekvämt EPS skum som formar sig efter ditt huvud. Priset är med frakt.

varmande skooverdrag
Abus - Arica vit-guld
399:-
En sportig hjälm för damerna med samma reflexer samt led lampor på baksidan. En väldigt snabb hjälm.

varmande skooverdrag
K2 skate
249:-
Nu har rean startat av årets produkter. Dags att handla produkter för din cykling. Detta är en skate-cykelhjälm där du har möjlighet att spara 400 :-. Kostade förut 649:- .

Just nu säljs det ut massor av förra årets modeller på hjälmar. Helt ner till 149 kronor. Se mer här>>>

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>