Google cykladanmark.se

Hjälm

Det finns en lag på cykelhjälm från 2005 som säger att du som är under 15 år skall bära hjälm vid cykling. Även på inhägnat område. Likadant om du skjutsas på cykel. Du kan läsa mer om vad som gäller ute på transportstyrelsen.se . Att tänka på är även att hjälmen behöver bytas efter några år. Har du slagit i hjälmen skall du också byta den då materialet i hjälmen får små sprickor ganska snart. Detta gör den ömtålig och skyddar därför inte fullt om du skulle ramla.

bra hjalm
Shinmax cykelhjälm för vuxna 370 kronor med frakt

Hjälmen kan justeras från 55 till 63 cm:s storlek. Hjälmen ventilerar bra med sina 18 öppningar och har solskydd du kan ta av.

varmande skooverdrag
Giro Trinity Helmet
305:-
Hjälm gjord av polycarbonate. Något tyngre än racerhjälmarna men det märker du inte av efter att du börjat cykla. Vikten på denna är 298 gram. På insidan har du ett bekvämt EPS skum som formar sig efter ditt huvud. Priset är med frakt.

varmande skooverdrag
Abus - Arica vit-guld
399:-
En sportig hjälm för damerna med samma reflexer samt led lampor på baksidan. En väldigt snabb hjälm.

lätt hjälm med MIPS Brains Protection System
Sweet Protection Bushwhacker II Carbon Mips Helmet
2025:-
En hjälm anpassad för mountainbike och enduro. Fungerar mycket bra även för landsvägs körning. Utrustad med MIPS vilket skyddar hjärnan mot hastiga att hastiga rotationer överförs till hjärnan. Här hittar du även STACC ventilation, justerbart visir och komfortkuddar.

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>