Google cykladanmark.se

Tåg i Danmark

Vill du åka runt med buss eller tåg var det en fördel att använda reseappen rejseplanen.dk. Nu senaste år har dessa möjligheter stängts. Jag menar möjlighet att betala via appen. Du kan dock, med fördel, använda den som reseplanerare. Det jag ser nu är ett resekort(rejsekort) som gör allt resande betydligt billigare. Detta kort fungerar ungefär som våra sl, skånetrafikens, hallands, västtrafik kort. Du stämplar in när du går på och ut när du går av. Kortet kostar 50 dkr i en slags pant och du betalar in en hundring eller tv för att resa på efteråt. Ett annat sätt att spara pengar vid resa med tåg är att ange vissa resor en station längre. Exempelvis om du planerar en tripp till Helsingör. Resan till Helsingör kostar 108 dkr medans resan till Helsingborg endast kostar 81 dkr. Se mer på tv2.dk.

På S-toget(S-tåget) kan du ta med cykeln. Precis som på öresundståget.

Till Dyrehavsbakken tar du S-tog c eller regionaltåget och går av på Klampenborg station(dyrehavevej). Kostar 48 dkr kontant eller 27 dkr med rejsekortet.

Skall du tillbringa ett par dagar i Köpenhamn är annars Copenhagencard ett prisvärt alternativ. För 99€ får du tillträde till all kollektivtrafik, alla muséer, nöjesparker, zoo och mycket annat som rabatter på restauranger, butiker. Se mer här>>>.

billig buss till och fran sverige
Res billigt med netbus
. Med denna buss tar du dig från Göteborg till Köpenhamn för under 200 kronor. Halva priset jämfört med öresundståg.

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>