Google cykladanmark.se

Du hittar mycket gratis kartor över danmark

Danskarna har mycket kartor ute på nätet. Du hittar många på den danska versionen av eniro. www.eniro.dk går numera till krak.dk, här finns avståndstabell och kan även beräkna avstånd mellan platser precis som maps.google.dk. På krak.dk hittar du annars det mesta som nummerupplysning i Danmark, företag och mycket annat. Ett annat tips är att du beställer information från Danhostel i Danmark. Då skickar man dig en katalog med alla deras vandrarhem plus en karta över hela danmark, helt gratis.

Gratis kartor över Danmark på internet

Visitdenmark erbjuder en app för din smartphone med 26 turer samt närliggande campingplatser över Danmark. Appen arbetar med GPS så den har möjlighet att föreslå närmaste fina sträckningen för cykel samt campingplatserna på vägen. Du laddar ner den här>>>

GPSI:s har många kartor du kan skriva ut och även ladda ner till din gps. Helt gratis.

Openstreetmaps har massor av kartor över hela Danmark. Med länken hamnar du i mitten av Köpenhamn. Du använder + och minusknappen uppe till höger för att få se mer av Danmark.

En engelsman har använt många av kartorna härifrån för att lägga ut opencyclemap.org som tar dig över det mesta av världen. Jag ser han inte fått fram alla cykelbanor men närapå.

Många av dessa gratis kartor kan du enkelt ladda in på din gps eller smartphone.

Gratis cykelkarta i pdf över hela Köpenhamn Här ser du alla cykelbanor i hela Köpenhamn. Du hittar även cykelkartor över Köpenhamn på Koepenhamn/cykelkartor

vejdirektoratet.dk Har kartor för cykel, bil och lastbil över hela Danmark. Klicka på cykelsymbolen så får du kartor över alla cykelruter över hela danmark.

rejseplanen.dk är en sida där du söker på hur du tar dig från ett ställe till ett annat. Bland annat med buss, tåg och till fots. I Danmark kan du ta med dig cykeln på flera av tågen samt några av bussarna. På några tåg skall du köpa en extra cykelbiljett. Du kan se mer här>>>

De gule sider är ungefär det samma som svenska gula sidorna eller eniro. Här tar du fram närmaste resväg från ett ställe till ett annat med karta.

cykelsuperstier.dk är ett projekt där man lägger breda cykelbanor i Köpenhamn. Man startade hösten 2010 och vi får väl hoppas det går framåt. Tänk dig att ha en cykelbana som är lika bred som en landsväg att cykla på.

dyrehavsbakken
Du har en fil för cyklister på många vägar. Här är den märkt direkt i vägbanan. Dyrehavsbakken ligger till höger i denne bilden.

mellan nästved och ringsted på västra själland
Sedan går det, för det mesta, en cykelled precis bredvid alla huvudvägar i Danmark. Du kan oftast följa vanliga landsvägen mellan byarna.

Du har cykelkartor över hela europa på yournavigation.org

Format
Falsad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-03-19
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Dimensioner
255 x 131 x 16 mm
Vikt
158 g
ISBN
9789113083230
Danmark easymap

Detaljerad karta över Danmark med register över ortnamn i skala 1:300 000

Danmark cykelkarta

Cykelkarta över hela Danmark i skala 1:500 000.

Innehåller karta på cykelleder, vilken beläggning som ligger på(asfalt/grus), turistinformation om de olika ställen du passerar, olika sevärdheter, vandrarhem, campingplatser,

Falsad
Språk: Danska
Utg.datum: 2013-06-17
Upplaga: 1
Förlag: Nordisk korthandel
Originaltitel: Cykelkort Danmark Nordisk Korthandel
Dimensioner: 269 x 130 x 2 mm
Vikt: 70 g
ISBN: 9788779670112


Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>