Google cykladanmark.se

Sundbussarna tar dig över öresund snabbt och billigt

OBS!!! Ute på sundbusserne.dk kan du läsa de ställer nu in trafiken mellan Sverige ocg Danmark tillfälligt. Du kan fortfarande åka med vanliga färjan men du får hålla ett öga på coronasmitte.dk vad som gäller just nu.

Ett skönt sätt att ta dig mellan Helsingör och Helsingborg är med Sundbussarna. Kostar 58 kronor enkel och 101 kronor T/R. Cykeln får du med gratis. Det är likadant som på den vanliga färjan.

sundsbusserne hittar du vasterut fran bilfarjan
Sundsbussarnas hållplats ligger lite närmare city eller västerut från den vanliga bilfärjan. Brukar gå en gång i timman.

strandvejen humlebaek
Många åker färjan bara för att se lite hav och kanske slinker det ner en och annan "röd pölse", pilsner, drink, kaffe eller annat. Kan vara ett bra sätt att tillbringa en eftermiddag på. Vill du tillbringa hela dagen på båten betalar du 72 kronor och får då en rabattkupong på 25 kronor. OBS!!! De skryter med att de är de billigaste på smörgåsar, drinkar, öl och så vidare på denna färja. Det skall du ta med en nypa salt för att gå på pub eller restaurant i Danmark är dyrt. För 99:- får du macka med rostbiff samt en grön tuborg. Inne i, de flesta, smörgåsbitoler i Danmark får du det samma för kanske 40 :-. Se mer på mat.

cykelrute 9
Du kan se mer ute på sundbusserne.se
Längs Strandvejen följer du cykelrute 9 vilket betyder cykelväg 9. Här finns ett myller av restauranger, Hotell och andra begivenheter som Eremitagen, nöjesparkenBakken, Karen Blixen museumvilken berättar en spännande historia om en kvinnlig upptäcksresande samtLousiana museum om modern konst.

Du kan även ta sundbussen hela vägen ner till Köpenhamn. Denna avgår från Helsingör klockan 09:00, Helsingborg 09:30 och anländer i Köpenhamn klockan 12:00. Den går tillbaka igen klockan 17:00. På dessa timmar hinner du en sväng på Ströget, Tivoli och rundetårn. Se mer här>>>

Du skall även ha en tidigare sundbuss som avgår 08:00 från Helsingör. Se mer här>>>.

Cykelklubbar Själland
ckkronborg.dk
Motionsklubbar Själland

Denna sida använder cookies för att göra ditt besök bättre. Du kan stänga av cookies genom att läsa mer här>>>